مرکز چای ایران
خرید عمده چای خارجی و ایرانی

چای | خرید چای | قیمت چای از کارخانه

چای خرید چای فروش چای خرید بهترین چای ایرانی و خارجی چای ماسالا، سبز، کوهی، محمود احمد لاهیجان ترش، سفید، ماچا ماسالا دمنوش از کارخانه و تولید کننده با قیمت مناسب و نمایندگی فروش در تهران مشهد گرگان اهواز شیراز کرمان … می توانید مستقیما با مدیر فروش مرکز چای ایران ارتباط بگیرید.

چای چیست؟

چای نوشیدنی‌ است که از برگ‌های خشک شده گیاه کاملیا سیننسیس تهیه می‌شود و دومین نوشیدنی پرطرفدار در جهان بعد از آب است.

1 انواع مختلفی از چایها وجود دارد که با استفاده از روش‌های فرآوری مختلف تولید می‌شوند.

که امکان برداشت این محصول را فراهم می‌کنند.

برگها با درجات مختلف اکسید می شوند.

به عنوان مثال، این محصول  سبز از برگ هایی ساخته می شود که کمتر اکسید شده اند،

برخلاف چایها سیاه که از برگ هایی تولید می شود که اجازه دارند برای مدت طولانی تری اکسید شوند.

بیشتر چای های کیسه ای موجود در کانادا ترکیبی هستند، به این معنی که از برگ های این محصول که در مزارع مختلف در مناطق مختلف جهان رشد می کنند، تولید می شوند.

مخلوط‌کن‌های متخصص رز قرمز از دسته‌ای به دسته دیگر برای ثبات طعم و کیفیت تنظیم می‌شوند.

و طعم خاصی را به نوشیدنی‌های این محصول می‌دهند که نسل‌ها دوست داشته‌اند.

این محصول یک نوشیدنی مورد علاقه تمام دوران در طول زندگی من بوده است.

این محصول  از دیرباز یک نوشیدنی معطر سنتی بوده است که در بسیاری از فرهنگ‌های شرقی مصرف می‌شود و در طول قرن‌ها به دنیای غرب و فراتر از آن گسترش یافته است.

اولین زمان گزارش شده (در ثبت شده) که چایها نوشیده شده است در چین در قرن سوم پس از میلاد بوده است. اما باور این است که از مدت ها قبل وجود داشته است.

چای چیست؟

چای چه نوشیدنی می باشد؟

چای یک نوشیدنی طعم دار است. با افزودن آب جوش به قوری حاوی برگ یا کیسه های کوچک برگ گیاه Camellia Sinensis ساخته می شود.

برگ ها طعم را در آب آزاد می کنند.

سپس مایع را از طریق یک صافی روی فنجانی می ریزند که برگ ها را می گیرد.

(یا در کیسه های کوچک نگه می دارد). سپس بنوشید و لذت ببرید.

این محصول به چیزی بیش از یک نوشیدنی تبدیل شده است، بلکه به تجربه ای برای به اشتراک گذاشتن در خانواده و اجتماعات تبدیل شده است.

چای زمان و دلیلی است برای دور هم جمع شدن و به اشتراک گذاشتن، تقریباً به این معنا که غذا نیز مترادف با پیوند در زمان غذا شده است.

چای چه نوشیدنی می باشد؟

چای سیاه

چای سیاه از برگ هایی تولید می شود که اجازه داده شده به طور کامل اکسید.

شوند و دم کرده ای رنگارنگ با طعمی قوی تولید می کنند.

نمونه هایی از مخلوط این محصول سیاه عبارتند از سیلان و صبحانه انگلیسی.

چای نارنجی درجه پکو، مانند رز قرمز، به ویژه برای عطرهای میوه ای و طعم دلپذیر مورد توجه قرار گرفته است.

چای سیاه
نوشیدنی پر مصرف

چای سبز

چای سبز به طور سنتی در بسیاری از فرهنگ های آسیایی نوشیدنی است.

و در سال های اخیر در کانادا بسیار محبوب شده است.

ساخته شده از برگ های این محصول که حداقل اکسیده شده اند، طعم ملایم و عطری لطیف دارد.

چای سبز
نوشیدنی پر مصرف

دمنوش های گیاهی

دمنوش های گیاهی یا تیسان ها از دم کردن میوه ها و گیاهان مختلف در آب داغ تهیه می شود. این اصطلاح معمولاً برای نوشیدنی هایی استفاده می شود.

که حاوی Camellia Sinesnsis نیستند. به طور دقیق، آنها در واقع “نوشیدنی ” نیستند، اما به هر حال معمولاً چای نامیده می شوند.

انواع دیگر چای عبارتند از چای سفید، چای زرد و این محصول اولانگ که به طور کلی نشان دهنده درجات مختلف اکسیداسیون و پژمردگی هستند.

چای بدون کافئین: گل رز قرمز به روشی طبیعی و با آب خالص چشمه و جوشان که کافئین را به آرامی می‌شوید، کافئین‌زدایی می‌شود. بنابراین طعم خالص و تمیز این نوشیدنی را بدون هیچ گونه باقیمانده شیمیایی دریافت می کنید.

دمنوش های گیاهی
دمنوش های گیاهی خوشمزه

مضرات چای

پس از تهیه چای، برگ های باقی مانده چای دور ریخته می شود . خوردن برگ‌های چای از قوری یا کیسه‌ای کاملاً بی‌خطر است، بنابراین نگران نباشید که مقداری از آن وارد این محصول شما شود.

در واقع، آنتی اکسیدان ها و اسیدهای آمینه باقیمانده ای وجود خواهد داشت که هنوز در برگ های باقی مانده مفید هستند. مخصوصاً هنگام خوردن چای سبز .

با این حال، اکثر مردم فقط برگ ها را نمی خورند زیرا بافت آن خیلی خوش طعم نیست، احتمالاً تکه هایی در دهان باقی می مانند. هیچ ترسی برای سلامتی از خوردن برگ ها وجود ندارد.

اگر می‌خواهید تمام اطلاعات مربوط به خوردن برگ‌های چای را بدانید و آیا آن بی‌خطر است، مقاله من را ببینید آیا می‌توانید برگ‌های چای بخورید؟ آیا ایمن است؟

مضرات چای
مضرات چای ایرانی و خارجی

فواید و مضرات چای سیاه

شما قبلاً این احساس را می‌دانید: چای چگونه می‌تواند شما را سرحال کند و استراحتی ایجاد کند.

که به شما کمک می‌کند احساس آرامش، تمرکز و هوشیاری داشته باشید.

مطالعات نشان دادند که نوشیدن این محصول ممکن است به حفظ تمرکز شناختی و بهبود هوشیاری در طول روز کمک کند (1،2).

دو ترکیب موجود در این نوشیدنی که به احتمال زیاد مسئول این اثرات هستند.

عبارتند از L-theanine، یک اسید آمینه که تقریباً منحصراً در این محصول یافت می شود و کافئین. (3-6)

سعی کنید در طول روز این نوشیدنی بنوشید تا تمرکز خود را حفظ کنید.

به غیر از آب، چای سیاه یکی از پرمصرف ترین نوشیدنی ها در جهان است.

این گیاه از گیاه Camellia sinensis می آید و اغلب با گیاهان دیگر برای طعم های مختلف مانند ارل گری، صبحانه انگلیسی یا چای مخلوط می شود.

این نوشدنی ها از نظر طعم قوی تر است و کافئین بیشتری نسبت به این محصول های دیگر دارد، اما کافئین کمتری نسبت به قهوه دارد.

چای سیاه همچنین دارای مزایای سلامتی مختلفی است زیرا حاوی آنتی اکسیدان ها و ترکیباتی است که می تواند به کاهش التهاب در بدن کمک کند.

در اینجا 10 مزیت چای سیاه برای سلامتی وجود دارد که همگی توسط علم تایید شده اند.

مقادیر زیاد چای سیاه به دلیل کافئین موجود در این نوشدنی می تواند عوارض جانبی ایجاد کند.

این عوارض می تواند از خفیف تا جدی متغیر باشد و شامل سردرد،

عصبی بودن، مشکلات خواب، استفراغ، اسهال، تحریک پذیری، ضربان قلب نامنظم، لرزش، سوزش سر دل، سرگیجه، زنگ زدن در گوش، تشنج و گیجی می شود.

چای آیا برای سلامتی مناسب است یا نه؟

مقادیر زیاد چای سیاه به دلیل کافئین موجود در این محصول سیاه می تواند عوارض جانبی ایجاد کند.
این عوارض می تواند از خفیف تا جدی متغیر باشد و شامل سردرد، عصبی بودن، مشکلات خواب، استفراغ، اسهال، تحریک پذیری، ضربان قلب نامنظم، لرزش، سوزش سر دل، سرگیجه، زنگ زدن در گوش، تشنج و گیجی می شود.

آیا باید هر روز چای سیاه بنوشم؟
نتیجه تصویری برای فواید و مضرات چای سیاه
نوشیدن روزانه این محصول سیاه می تواند به هضم غذا کمک کند

تانن موجود در چای سیاه ممکن است دستگاه روده را تسکین دهد که می تواند ناراحتی معده و اسهال را کاهش دهد. علاوه بر این، بر اساس مطالعه ای در Food Reviews International، اگر هر روز این محصول سیاه بنوشید، می توانید به حفظ تعادل باکتریایی سالم کمک کنید.

آیا نوشیدن چای سیاه خوب است؟
چای سیاه حاوی آنتی اکسیدان هایی به نام فلاونوئیدها است. که برای سلامت قلب مفید است. مصرف منظم آن ممکن است به کاهش بسیاری از عوامل خطر بیماری قلبی از جمله فشار خون بالا، کلسترول بالا، سطح بالای تری گلیسیرید و چاقی کمک کند.

آیا چای سیاه برای کلیه ها مضر است؟
چای سیاه سرشار از اگزالات است، ترکیبی که به طور طبیعی در بسیاری از غذاها یافت می شود. مصرف بیش از حد آن نیز می تواند منجر به سنگ کلیه شود. این مرد احتمالاً روزانه 1500 میلی گرم از این ترکیب را مصرف می کرد. به عنوان مقایسه، هر فرد به طور متوسط بین 150 تا 500 میلی گرم اگزالات در روز مصرف می کند.

آیا چای سیاه برای پوست مضر است؟
چای سیاه مملو از آنتی اکسیدان ها و پلی فنول ها است که پیری زودرس پوست ما را به تاخیر می اندازد.
نوشیدن یا استفاده از چای کیسه ای برای صورت ما از پوست ما در برابر ایجاد چین و چروک محافظت می کند.
… غیر از آن، به گفته محققان، چای سیاه در کاهش چین و چروک بیشتر از سایر انواع چای موثر است.

اگر هر روز چای سیاه بنوشید چه اتفاقی می افتد؟
نوشیدن مقادیر زیاد چای سیاه – بیش از چهار یا پنج فنجان در روز – ممکن است باعث مشکلات سلامتی شود.
این بیشتر به دلیل عوارض جانبی مرتبط با کافئین است.
عوارض جانبی چای سیاه (اغلب در مقادیر زیاد) ممکن است شامل موارد زیر باشد: اضطراب و مشکل در خواب.

کدام چای سالم تر است؟
چای سبز. چای سبز اغلب به عنوان سالم ترین نوشدنی معرفی می شود. این میوه سرشار از پلی فنول ها و آنتی اکسیدان ها است که به تقویت سلامت مغز و قلب کمک می کند. چای سبز یکی از کم فرآوری‌شده‌ترین نوشیدنی واقعی محسوب می‌شود، زیرا تحت اکسیداسیون قرار نمی‌گیرد.

آیا چای سیاه سالم تر از چای سبز است؟
چای سبز و سیاه فواید مشابهی برای سلامتی دارند، از جمله برای قلب و مغز. در حالی که این محصول سبز ممکن است حاوی آنتی اکسیدان های قوی تری باشد، شواهد مبنی بر این دارد که را بر دیگری ترجیح نمی دهند. هر دو حاوی کافئین محرک و ال تیانین هستند که اثر آرام بخشی دارد.

آیا چای سیاه می تواند وزن را کاهش دهد؟
چای سیاه دارای بالاترین میزان کافئین است که باعث کاهش وزن می شود.
کافئین بیشتر به معنای افزایش انرژی اضافی است که می تواند به شما کمک کند کالری بیشتری بسوزانید.
مطالعه ای که در سال 2014 انجام شد نشان داد که نوشیدن سه فنجان این محصول سیاه به طور منظم باعث کاهش وزن و همچنین کاهش دور کمر می شود.

آیا چای سیاه برای کبد مضر است؟
چای سیاه و سبز ممکن است به بهبود سطح آنزیم و چربی در کبد کمک کند.
با این حال، اگر عصاره چای سبز مصرف می کنید، احتیاط کنید، زیرا ممکن است باعث آسیب شود.

چه زمانی چای سیاه بنوشیم؟
زمان روز: در طول روز چایها سیاه بنوشید، به خصوص اگر به کافئین حساس هستید. …
بعد از غذا: از آنجایی که این محصول سیاه یکی از بهترین انواع این محصول است که به هضم غذا کمک می کند، توصیه می کنیم 30 دقیقه بعد از صبحانه و ناهار یک فنجان چای سیاه بنوشید.

قیمت چای

قیمت چای بسته به نوع چای و طعم آن بستگی دارد.

شما می توانید جهت خرید عمده انواع چای و اطلاع از قیمت امروز این محصول می توانید با مدیر فروش مرکز چای ایران ارتباط بگیرید.

ترکیبات شیمیایی چای سیاه

کاتچین ها مسئول تشکیل رنگدانه های این نوشدنی سیاه هستند و شامل چندین بخش هستند: کاتچین ساده (+ C)، (-) – اپی کاتچین (EC)، (-) – اپی کاتچین گالات (ECG)، (-) – اپی گالوکاتچین (EGC) و (-) – اپی گالوکاتچین گالات (EGCG).

تاریخچه چای

طبق یکی از افسانه های چینی، این محصول زمانی کشف شد که برخی از برگ های درخت نزدیک به کاسه آب جوش امپراتور شن نونگ دمید.

بنا بر گزارش ها، پادشاه پس از نوشیدن یک جرعه، به حامی مادام العمر این نوشیدنی تبدیل شد.

و از خواص با طراوت آن تبلیغ کرد.

درست است یا نه، ما می دانیم که این نوشیدنی های هزاران سال است که از آن لذت می بردند.

و در تار و پود تمدن های بسیاری بافته شده است.

هزاران سال است که در چین از نوشیدن چای  لذت می‌ بردند.

و خود را به عنوان بخش مهمی از فرهنگ چین تثبیت کرده است.

در واقع آنقدر مهم است که آجرهای برگ خشک اغلب به عنوان ارز در مناطق دورافتاده امپراتوری چین معامله می شد.

برداشت این محصول در چین یک فرآیند بسیار دشوار بود و این در فرهنگ عامه محلی منعکس شده است.

افسانه ها از دهکده ای می گویند که در آن میمون ها به طرز هوشمندانه ای برای کمک به برداشت برگ این محصول انتخاب می شوند.

طبق داستان، میمون‌هایی که روی شاخه‌های درخت این محصول نشسته‌اند توسط روستاییان مورد تمسخر قرار می‌گیرند.

و آنها را تحریک می‌کنند تا برگ‌های این محصول را به سمت آنها پرتاب کنند.

مطالعات متعدد نشان داده اند که انواع چای ممکن است سیستم ایمنی بدن شما را تقویت کند، با التهاب مبارزه کند و حتی سرطان و بیماری قلبی را از بین ببرد. در حالی که برخی از دم‌نوش‌ها مزایای سلامتی بیشتری نسبت به سایرین دارند، شواهد زیادی وجود دارد که نوشیدن منظم چای می‌تواند تاثیر ماندگاری بر سلامتی شما داشته باشد.

اگرچه مصرف متوسط برای اکثر افراد مفید است، اما نوشیدن بیش از حد می تواند منجر به عوارض جانبی منفی مانند اضطراب، سردرد، مشکلات گوارشی و اختلال در الگوی خواب شود. اکثر مردم می توانند روزانه 3 تا 4 فنجان (710 تا 950 میلی لیتر) چای بدون عوارض جانبی بنوشند، اما برخی ممکن است با دوزهای کمتر عوارض جانبی داشته باشند.

چای حاوی 4 ماده است که اثرات محرکی روی مغز شما دارد. شناخته شده ترین کافئین است، یک محرک قوی که می توانید از قهوه، نوشابه ها و نوشیدنی های انرژی زا نیز دریافت کنید. چای همچنین حاوی دو ماده مرتبط با کافئین است: تئوبرومین و تئوفیلین.

طبقه بندی چای ها

چای ها بر اساس منطقه مبدا طبقه بندی می شوند، مانند چای چین، سیلان، ژاپنی، اندونزیایی و آفریقایی، یا بر اساس ناحیه کوچکتر، مانند دارجلینگ ، آسام، و نیلگریس از هند، Uva و Dimbula از سریلانکا، Keemun از Chi- مردان در استان آنهوی چین و انشو از ژاپن.

چای ها نیز بر اساس اندازه برگ فرآوری شده طبقه بندی می شوند. عملیات سنتی منجر به گریدهای برگدار بزرگتر و گریدهای شکسته کوچکتر می شود. گریدهای برگ دار عبارتند از پکوی گلدار (FP)، پکوی نارنجی (OP)، پکوئه (P)، پکوی سوچونگ (PS) و سوچونگ (S). نمرات شکسته عبارتند از: پکو نارنجی شکسته ( BOP )، پکو شکسته (BP)، بادکش BOP، فنینگ و گرد و غبار. نمرات شکسته معمولاً سهم قابل توجهی از شاخه‌های حساس‌تر دارند، در حالی که درجه‌های برگی عمدتاً از برگ‌های سخت‌تر و بالغ‌تر می‌آیند. در درجه بندی تجاری مدرن، 95 تا 100 درصد تولید متعلق به گریدهای شکسته است، در حالی که قبلاً مقدار قابل توجهی از گریدهای برگی تولید می شد. این تغییر به دلیل افزایش تقاضا برای چای با اندازه ذرات کوچکتر ایجاد شده است که دم آوری سریع و قوی ایجاد می کند.

مهم ترین طبقه بندی بر اساس فرآیند تولید است که در نتیجه به سه دسته تخمیری (سیاه)، تخمیر نشده (سبز) و نیمه تخمیری (اولانگ یا کیسه ای) تقسیم می شود. چای سبز معمولاً از گیاه چین تولید می شود و بیشتر در ژاپن، چین و تا حدودی مالزی و اندونزی کشت می شود. برگ دم کرده سبز و مشروب ملایم، سبز کم رنگ یا زرد لیمویی و کمی تلخ است. چای سیاه، تا حد زیادی رایج ترین نوع تولید شده، بهتر است از آسام یا گیاهان هیبریدی تهیه شود. برگ دم کرده به رنگ قرمز روشن یا مسی است و مشروب قرمز روشن و کمی قابض است اما تلخ نیست و دارای عطر مشخص چای است. چای اولانگ و پوچونگ بیشتر در جنوب چین تولید می شودتایوان از انواع خاص گیاه چین. رنگ مشروب مانند چای سبز کم رنگ یا زرد است و طعم مالتی یا دودی بی نظیری دارد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

5 × دو =

دکمه بازگشت به بالا